cabecera

Com serà l’energia del futur?

Descobreix-ho de la mà d’una de les
persones que millor ho saben.

PRESENTACIÓ

La manera en què consumim l’energia avui en dia no té res a veure amb la relació que tindrem amb aquesta en els propers anys. Les companyies elèctriques canviaran, així com la mobilitat o els nostres pròpies llars i famílies.

En qualsevol cas, cap d’aquests canvis seran possibles si nosaltres mateixos no som conscients del paper que juguem en aquest canvi que ja ha començat.
I aquí és on rau el principal canvi que s’acosta: en l’ésser humà.

Descobreix, de la mà de Emili Rousaud, el detall d’un futur que ja ha començat.

Esperem que el gaudeixis.

VÍDEOS

EMILI ROUSAUD

“A finals dels anys 90 em trobava treballant per a una multinacional quan vaig sentir la inquietud de crear la meva pròpia empresa. Just en aquella època es va liberalitzar el mercat elèctric al país i, tot i que no tenia experiència, vaig veure l’oportunitat de introduir-me en un sector que havia estat sempre emmarcat en un entorn rígidament monopolístic.

Vaig advertir que les companyies elèctriques tradicionals no tenien ben conceptuat
el que era tenir cura al client, cosa normal quan es posseeix un producte de primera necessitat i ets l’únic que pot vendre-ho. “

Emili Rousaud

Emprenedor. Innovador. Impulsor de la liberalització dels mercats energètics, del desenvolupament de les energies renovables i de l’eficiència energètica. Impulsor de la innovació en un sector molt rígid, defensa la digitalització de l’energia com un mitjà per aconseguir la sostenibilitat energètica.

Com a emprenedor, Emili Rousaud (Barcelona, 1966) va fundar factorenergia el 1999, convertint-se en la primera comercialitzadora d’electricitat nascuda en el mercat liberalitzat. Els valors de la nova empresa que funda, i que avui persisteixen, són el servei al client, la transparència i el compromís amb la sostenibilitat. factorenergia va ser la primera energètica que va posar al Client en el centre

CONTACTE

En factorenergia portem 20 anys subministrant gas i electricitat a empreses i llars com la teva.

Vam ser els primers a obtenir la llicència del Ministeri d’Indústria quan el mercat es va liberalitzar i, des de llavors, hem gaudit i après molt més del que imaginàvem.

Subministrem energia 100% verda sense cap tipus de permanència i una àmplia gamma de serveis vinculats a l’eficiència energètica.

Si estaves buscant una elèctrica diferent passa, t’estàvem esperant.

Telèfon gratuït de contractació

900 850 000

 

www.factorenergia.com

Si estàs pensant en canviar de companyia elèctrica i estalviar en les factures de llum i gas,
deixa les teves dades i, des factorenergia, contactarem amb l’horari que més et convingui.